Stamboomonderzoek voor iedereen

Over ons

Elke Tak Telt is een onderzoeksbureau dat is opgezet door twee enthousiaste stamboomonderzoekers: Maarten van Bourgondiën en Marlies van Bourgondiën-Dikken. Wij delen niet alleen een naam, een passie voor stamboomonderzoek, en een onderzoeksbureau. Wij delen zelfs ons leven.

Maarten

Maarten is historicus van opleiding (drs.) en stamboomonderzoeker van beroep. Zijn eigen stamboom houdt hem al bezig sinds zijn tienerjaren. Het zaadje werd geplant door zijn vader, met wie hij meermaals bezoeken bracht aan archieven en het Centraal Bureau voor Genealogie (het huidige CBG|Centrum voor Familiegeschiedenis). Sinds 2008 is Maarten bij ditzelfde CBG werkzaam.

Maarten heeft veel kennis over archiefbronnen en is bedreven in het lezen van oud schrift. Hij zet graag zijn historisch inzicht en jarenlange genealogische ervaring in voor jouw onderzoek!

Kom meer te weten over Maartens eigen familie(onderzoek) op zijn website.

Je kunt Maarten ook volgen op Twitter en LinkedIn.

Marlies

Marlies is opgeleid als theoloog (Ba), werkzaam geweest als bibliothecaresse en tegenwoordig bijna voltijds bezig met stamboomonderzoek. Zij kwam voor het eerst in aanraking met familiegeschiedenis, toen ze enig redactioneel werk deed aan het boek dat haar opa schreef over zijn voorouders. Hierna is ze blijven zoeken naar steeds meer familieverhalen.

Marlies heeft een kritisch verstand en oog voor detail. Ze kan zich enorm vastbijten om informatie te vinden en zoekt naar duidelijke en creatieve manieren om jouw familie voor je in kaart te brengen!

Kom meer te weten over Marlies’ eigen familie(onderzoek) op haar website.

Je kunt Marlies ook volgen op Twitter en LinkedIn.

^Top